Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Vakantie Texel

Wanneer u al eens eerder een vakantie Texel heeft gedaan, hoeven we u niets meer te vertellen. Met zijn ongeëvenaarde verscheidenheid aan landschap biedt het eiland aan elk wat wils. Strand, duinen, getijdengebieden, bossen, heidevelden en akkerland vormen een schitterende lappendeken waarvan alleen de aanblik al u meteen in de vakantiestemming brengt. Een verblijf op Texel is zeker niet saai te noemen. Ook in de dorpen heerst er namelijk een uitstekende sfeer. Plaatsjes die stuk voor stuk levendig genoeg zijn om tijdens uw vakantie op Texel uitgebreid te winkelen, eten en te stappen. Zo is bijvoorbeeld Oudeschild, een echt havenstadje, kunt u in De Cocksdorp heerlijk shoppen en heerst er in De Koog een echte vakantiesfeer. Eenieder die op zoek is naar een uniek vakantieverblijf op Texel dat zich bevindt in het gezellige De Koog of in de nabijgelegen natuur, heeft in ons zijn partner gevonden.

Betaalbare bungalows en gezellige appartementen

U komt de naam Kobeko niet op grote billboards langs de snelweg tegen. In ons bestand bevinden zich namelijk slechts zo’n 200 accommodaties. Dat zijn echter wel stuk voor stuk uiterst selectief gekozen vakantieverblijven die allen beschikken over een unieke stijl en inrichting. Als echte eilanders willen wij namelijk graag dat onze gasten een onvergetelijke vakantie in Texel beleven. Al onze complexen zijn kleinschalig van opzet met verblijven die gebaseerd zijn op gezelschappen van 2-5 personen. In de meeste woningen zijn huisdieren toegestaan, maar wij hebben ook huisdier- en rookvrije bungalows en appartementen. Bent u dus op zoek naar een betaalbare Texel vakantie in het Texelse dennenbos, met veel rust, grote tuin en omringd door groen? Reserveert u dan meteen bij ons een appartementje of leuk huisje op een mooi plekje in De Koog. Gelooft u ons, daar kan geen enkele vakantie Texel in hotel tegenop.

Wees er op tijd bij

Vroegboeken is altijd voordeliger. Regel daarom uw verblijf op Texel deze maand nog! Een vakantie boeken Texel regelt u binnen enkele minuten. Via ons online reserveringsformulier boekt u eenvoudig uw vakantie naar Texel zelf. Per bungalow, huisje of appartement staat alle informatie overzichtelijk aangegeven. Heeft u vragen, speciale wensen of wilt u meer informatie over een bepaald onderwerp, kunt u ons ook altijd direct bellen. Wanneer u op vakantie naar Texel komt, willen wij namelijk dat u niet voor verrassingen komt te staan. Wij zijn te bereiken van maandag t/m vrijdag van 9:00-17:00 uur en op zaterdag van 10.00-16:00 op telefoonnummer 0222 - 317 746. Wij staan u graag te woord. Mailen mag natuurlijk ook.

Wilt u een accommodatie boeken voor uw vakantie op Texel? Bekijk direct het actuele aanbod!

Gerelateerd: Voorjaarsvakantie | Meivakantie | Herfstvakantie