Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Appartement Texel

Badplaats de Koog is meer dan alleen een leuk dorpje achter de duinen. Naast de vele winkeltjes, gezellige cafeetjes en de kwalitatief goede restaurants vindt u er ook de meest aantrekkelijke vakantie appartementen van Texel. Het aanbod van Kobeko bestaat uit zo'n 40 appartementen die allemaal zeer sfeervol en compleet zijn ingericht. Afhankelijk van de grootte van uw gezelschap heeft u de keuze uit een vakantieverblijf dat ruimte biedt aan 2-5 personen. Al onze complexen zijn kleinschalig en dat is niet zonder reden. Juist vanwege de intimiteit vindt u er rust en stilte die u zoekt. Genietend van uw favoriete drankje op het balkon of terras zult u dan ook al heel snel overvallen worden door het positieve effect van het zogenaamde 'eilandgevoel'.

Waarom een appartement huren?

Er kunnen meerdere redenen zijn waarom u kiest voor een van onze appartementen op Texel. De meest voor de hand liggende reden is dat u iets speciaals zoekt. Daarnaast liefst een accommodatie met een goede ligging, van alle gemakken voorzien en die natuurlijk een beetje gunstig van prijs is. U zult al wel gezien hebben dat wij niet de enige zijn die appartementen te huur op Texel aanbieden. Met de faciliteiten in en rond onze accommodaties zijn wij er echter in geslaagd ons op een positieve manier te onderscheiden van de gemiddelde markt. Zoals met onder andere:

  • kleinschalige complexen
  • meerdere prijsklassen
  • keuze uit 2 tot 5 persoonsappartementen
  • vakantieverblijven die gelegen zijn in het dorp of aan de bosrand
  • complete en sfeervolle interieurs
  • gratis draadloos internet
  • accommodaties die naar keuze huisdier en/of rookvrij zijn

Vragen staat vrij

In een beknopte uitleg als hierboven is het vrijwel onmogelijk een volledig beeld van al onze appartementen op Texel te geven. Als vakantiebureau dat zijn 'roots' op dit grootste Waddeneiland heeft, kunnen wij u echter meer van dienst zijn dan u denkt. Zomer of winter, Texel is in onze ogen 'the place to be' voor een ontspannende vakantie of een paar dagen ertussenuit. Wilt u meer informatie over een appartement op Texel, nadere bijzonderheden aangaande bovenstaande punten of wat er zoal te doen is in en rond badplaats De Koog? Bel ons tijdens onze openingstijden op nummer (0222) 317 746 of stuur even een mailtje. Wij zijn u graag van dienst.

Wilt u een appartement op Texel boeken? Bekijk direct het actuele aanbod!