Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Pinksteren op Texel

Pinksteren op Texel dit jaar staat gelijk aan een onvergetelijke vakantie. Aansluitend aan de Hemelvaartvakantie of alleen het pinksterweekend, dit jaar bruist het eiland van de activiteiten die allemaal in diezelfde weken vallen. Alleen de catamaranrace de Ronde van Texel die begin juni plaatsvindt, trekt al honderden deelnemers. Het is daarom zaak niet te lang te wachten met het boeken van uw pinkstervakantie. Kobeko verhuurt op Texel met Pinksteren alles bij elkaar zo’n 200 heel betaalbare appartementen, bungalows en vakantiehuizen. Allen gelegen in en rond De Koog. Een van de gezelligste dorpjes van het eiland én mooi centraal gelegen. Vanuit De Koog gerekend is alles dichtbij. Of u nu naar vuurtoren de Eierland op de uiterste Noordpunt wilt fietsen of naar de Zuidelijk gelegen zandplaten De Hors. Vanuit De Koog is alles maar slechts enkele kilometers.

Er zijn op het moment geen accommodaties in deze categorie

Onze accommodaties

De accommodaties die we u op Texel met Pinksteren kunnen aanbieden zijn:

  • Bungalows met riante tuinen gelegen in het bosgebied vlakbij De Koog. Rustig gelegen en met optimale privacy. Al de bungalows zijn compleet en luxe ingericht. Daar elk interieur anders is, kunt u uw eigen stijl en sfeer kiezen.
  • Vakantiehuizen op een locatie naar keuze. Zowel aan de bosrand, in het dorp De Koog zelf als op onze vakantieparken hebben we een ruim aanbod van kleine en grotere vakantiewoningen.
  • Appartementen aan de bosrand of in De Koog, voorzien van een balkon of terras. De verblijven bieden ruimte aan 2-5 personen en zijn sfeervol en compleet ingericht.

De sfeer die het Texel uitstraalt, is landelijk, rustig en met veel natuur. Als vakantiebureau dat zijn roots op dit Waddeneiland heeft, streven wij ernaar u tijdens uw vakantie met Pinksteren op Texel het zo geroemde ‘eilandgevoel’ te laten ervaren. U vindt bij ons dan ook geen vakantieverblijven waarbij u bij de buurman op tafel kijkt, maar kleinschalige parken die eenieder veel privacy bieden.

Waar vindt u onze accommodaties

De appartementen en vakantiewoningen uit het Kobeko aanbod bevinden zich allemaal in en rond het eilanddorp De Koog. We hebben geprobeerd een zo gevarieerd mogelijk huizenaanbod voor u op te zetten. Zoekt u een functioneel appartementje? We hebben ze, zowel landelijk gelegen aan de bosrand, als in het gezellige dorpscentrum. Hetzelfde geldt voor de huisjes en vakantievilla’s. Zie onze bungalows in de rustige buitenwijken aan het Stappeland en de Orchismient bijvoorbeeld. Verblijft u met de Pinksteren op Texel liever wat meer onder de mensen? Kijkt u dan eens naar onze woningen in de vakantieparken en het dorp De Koog zelf.

Persoonlijk comfort

Vakantie, is pas echt vakantie, wanneer u een luxe ervaart die u thuis niet heeft. Met Pinksteren op Texel zonder wekker wakker worden bijvoorbeeld. Alleen al het geluid van de fluitende vogels en het geruis van de zee op de achtergrond, is voor veel stedelingen het toppunt van luxe. En als u dan vervolgens naar de keuken loopt, een vers sapje of een bakje koffie maakt en daarna zo met uw blote voeten het gazon oploopt, Voelt u zich toch de koning te rijk? Vanzelfsprekend zijn al onze accommodaties voorzien van audio- en beeldapparatuur en heeft u gratis wifibereik.

Oneindig veel te zien en te doen

Ondanks het bescheiden landoppervlak is er op Texel ontzettend veel te zien. Ten eerste al de schitterende natuur en het grote aantal natuurparken die rond de pinksterdagen op zijn mooist zijn. Dan is er de historie die er ook niet om liegt. Zo verkreeg het eiland in al 1415 zijn eerste stadsrechten en vervulde het tijdens de 17e en 18e eeuw een belangrijke plaats in de  Nederlandse handel. Neemt u ook eens een kijkje bij het kerkje in Den Hoorn wat sinds 1425 niet alleen dienst doet als gebedshuis, maar ook als zeebaken. En natuurlijk vuurtoren Eierland. Ons enige zeebaken dat naar drie kanten over zee uitkijkt en vanwaar u bij helder weer zelfs Leeuwarden kunt zien liggen.

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze vakantieaanbiedingen, prijzen of de evenementen die er met Pinksteren op Texel plaatsvinden, kijk onze site eens rustig door. Zo vindt u onder het menu ook een kopje met aantrekkelijke kortingen. Heeft u verdere vragen, aarzel dan niet om ons te bellen. Onze medewerkers zitten voor u klaar op doordeweekse dagen tijdens kantooruren en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur voor u klaar op telefoonnummer 0222 – 317 746. Mailen mag natuurlijk ook. Wanneer u  tevens uw telefoonnummer vermeldt, nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.