Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Bungalow Texel

In een bungalow op Texel is het ieder moment heerlijk genieten. Kobeko heeft voor u een ruime keuze beschikbaar op de leukste bungalowparken. Bijvoorbeeld in een prachtig bosgebied, waar u rust en ruimte vindt in de natuur. Of in een vakantiebungalow in de bruisende badplaats De Koog op loopafstand van het strand en het gezellige dorpscentrum. Het huren van een vrijstaande luxe bungalow of chalet op Texel voorziet in optimale privacy en biedt u alle vrijheid. Er is altijd een grote tuin aanwezig om bij mooi weer steeds het echte buitenleven te ervaren.

Bungalowpark of particulier

Kobeko heeft op het gebied van bungalowverhuur op Texel voor iedereen een ideale accommodatie beschikbaar. Er zijn meerdere bungalowparken waar accommodaties aangeboden worden. Bijvoorbeeld op het park Verste Coogh dat zich aan de bosrand bevindt. Of op het park ´t Hoogelandt nabij De Koog en met een riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Alle parken kenmerken zich door de ruime opzet, rustige karakter en groene omgeving. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor het park Uterste Coogh en De Parel. Naast het aanbod op verschillende vakantiebungalowparken heeft u tevens de gelegenheid om een bungalow te huren die zich niet op een park bevindt. Zo ruim en divers is de keuze die wij u bieden om de ideale vakantie te ervaren.

Vindt uw ideale bungalow

Bij het huren van een bungalow op Texel houdt u eenvoudig met uw voorkeuren rekening. Bijvoorbeeld met de aanwezigheid van een afgesloten tuin. Dat is handig voor gezinnen met jonge kinderen die zo veilig buiten spelen. Of u houdt met de locatie rekening. Bijvoorbeeld door zo dicht mogelijk bij het strand, bos of de badplaats De Koog te verblijven. U hoeft daarvoor alleen maar het aanbod te filteren door de gewenste selectiecriteria aan te vinken. Heeft u de ideale bungalow op Texel gevonden? De beschikbaarheid en prijzen zijn direct zichtbaar, zodat de boeking snel geregeld is. Als alles is geregeld voor het huren van een bungalow op Texel is het meteen mogelijk om online een bootticket te kopen, fiets te huren of parkeervignet aan te schaffen. Kobeko heeft deze opties voor u beschikbaar. Ontdek ook de leuke Texeltips om er een fantastisch verblijf van te maken.

Wilt u een bungalow op Texel huren? Bekijk direct het actuele aanbod!