Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Bungalow Texel

In een bungalow op Texel is het ieder moment heerlijk genieten. Kobeko heeft voor u een ruime keuze beschikbaar op de leukste bungalowparken. Bijvoorbeeld in een prachtig bosgebied, waar u rust en ruimte vindt in de natuur. Of in een vakantiebungalow in de bruisende badplaats De Koog op loopafstand van het strand en het gezellige dorpscentrum. Het huren van een vrijstaande luxe bungalow of chalet op Texel voorziet in optimale privacy en biedt u alle vrijheid. Er is altijd een tuin aanwezig om bij mooi weer steeds het echte buitenleven te ervaren.

Er zijn op het moment geen accommodaties in deze categorie

Bungalowpark of particulire bungalow huren

Kobeko heeft op het gebied van bungalowverhuur op Texel voor iedereen een ideale accommodatie beschikbaar. Er zijn meerdere bungalowparken waar accommodaties aangeboden worden. Bijvoorbeeld op het park Verste Coogh dat zich aan de bosrand bevindt. Of op het park ´t Hoogelandt nabij De Koog en met een riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Alle bungalowparken kenmerken zich door de ruime opzet, rustige karakter en groene omgeving. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor het park Uterste Coogh en De Parel. Naast het aanbod op verschillende vakantiebungalowparken heeft u tevens de gelegenheid om een bungalow te huren die zich niet op een park bevindt. Zo ruim en divers is de keuze die wij u bieden om de ideale vakantie in een bugalow op Texel te ervaren.

Locatie

Onze vakantie bungalows op Texel bevinden zich in en rond De Koog. De accommodaties in het dorp staan in rustige buitenwijken. De bungalows in het buitengebied bevinden zich op kleinschalige parken of aan duinwegen, omgeven door natuur. Wanneer u een van onze bungalows huurt, bent u in ieder geval nooit verder dan 4 km verwijderd van dorpscentrum De Koog. Het vakantieplaatsje ligt op 500 meter van het Noordzeestrand. Het grenst met de westkant aan de bossen van het Nationaal Park De Duinen van Texel. Het hoofddorp van het eiland, Den Burg, ligt op iets meer dan 7 km.

Vindt uw ideale bungalow op Texel

Bij het huren van een bungalow op Texel houdt u eenvoudig met uw voorkeuren rekening. Bijvoorbeeld met de aanwezigheid van een afgesloten tuin. Dat is handig voor gezinnen met jonge kinderen die zo veilig buiten spelen. Of u houdt met de locatie rekening. Bijvoorbeeld door zo dicht mogelijk bij het strand, bos of de badplaats De Koog te verblijven. U hoeft daarvoor alleen maar het aanbod te filteren door de gewenste selectiecriteria aan te vinken. Heeft u de ideale bungalow op Texel gevonden? De beschikbaarheid en prijzen zijn direct zichtbaar, zodat de boeking snel geregeld is. Als alles is geregeld voor het huren van een bungalow op Texel is het meteen mogelijk om online een bootticket te kopen, fiets te huren of parkeervignet aan te schaffen. Kobeko heeft deze opties voor u beschikbaar. Ontdek ook de leuke Texeltips om er een fantastisch verblijf van te maken.

Unieke vakantiebungalows

Wanneer u bij ons een Texel bungalow huurt, kunt u er vanuit gaan dat het u in de woning aan niets ontbreekt. Omdat ons aanbod uit particuliere woningen bestaat, zijn het stuk voor stuk unieke vakantiebungalows, met hun eigen specifieke karakter en voorzieningen. Onder elke foto in ons aanbod vindt u een informatiebalk met daarachter de exacte kenmerken van de betreffende woning. Daar vindt u alles wat u weten wilt. Van het aantal bedden per slaapkamer, de aanwezigheid van geluids- en beeld apparatuur, tot de inrichting van de keuken en zelfs de kwaliteit van het beddengoed aan toe.

Plezier voor mens en dier

Vakantie in een luxe bungalow op Texel betekent plezier voor mens en dier. Al onze bungalows zijn ruim van opzet en omgeven door ruime tuinen. Wanneer u zelf eens een dag lekker met een boek op uw terras wilt doorbrengen, kunnen uw kinderen en eventueel huisdier, zich prima op het gazon vermaken. Enkele van onze villa’s en vrijstaande vakantiehuizen hebben zelfs twee terrassen. Dat is helemaal makkelijk toch? Zoals vanzelfsprekend is ook in elke van onze vakantie bungalows op Texel wifi aanwezig en heeft u de beschikking over tv- en audiokanalen via de satelliet. Zo kunt u optimaal genieten van uw texel vakantie.

Bereikbaarheid en parkeren

Zodra u van de boot afkomt, ziet u al meteen de borden Den Burg en De Koog staan. Wanneer u van te voren uw navigatie instelt, rijdt u direct naar uw bestemming toe. Bij onze accommodaties op de parken kunt u, ofwel naast de woning parkeren, ofwel op een bewaakte parkeerplaats. Voor de reiziger met het openbaar vervoer is het eigenlijk nog makkelijker. Wanneer u de Texelhopper neemt, kunt u uitstappen bij de dichtstbijzijnde halte, maar u ook tot voor de deur van uw vakantie bungalow Texel laten brengen. Dit dient u minimaal een uur van te voren te reserveren. Daarnaast rijdt er een Connexxion lijndienst, over Den Burg tot aan centrum De Koog.

Wilt u elders parkeren op het eiland dan heeft u een Texelvignet nodig. Dit is een digitale parkeerkaart. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, is het E-vignet geïntroduceerd. Koop online een parkeerkaart, voer uw kenteken in en klaar! Parkeerwachters scannen ter plekke uw kenteken ter controle. Er zijn dag-, week-, en jaarkaarten beschikbaar. Zo kiest u de meest voordelige parkeerkaart tijdens uw vakantie in een heerlijk bungalow op Texel.

Natuur

De natuur, zoals u die op onze Waddeneilanden aantreft, vindt u nergens in Nederland. Ondanks dat Texel het drukstbezochte eiland is, is er daarnaast ook nog volop natuur. Het is bijna niet voor te stellen, maar op dit kleine stukje land bevinden zich zo’n 40 natuurgebieden. In elk daarvan kunt u heerlijk fietsen en wandelen. Alleen al het, 30 km tellende westelijke Noordzeestrand, met achterliggende duinen en bossen is helemaal beschermd, ten behoeve van plant en dier. Een groot deel van de vakantiewoningen die wij in de bungalowverhuur Texel hebben, liggen dan ook in, of grenzend aan, zo’n mooi natuurgebied. Geniet van de prachtige natuur die het eiland Texel te bieden heeft. De variatie is enorm.

Heerlijke bungalows in de Koog

Onze vakantie bungalows op Texel bevinden zich in en rond De Koog. De accommodaties in het dorp staan in rustige buitenwijken. De bungalows in het buitengebied bevinden zich op kleinschalige parken of aan duinwegen, omgeven door natuur. Wanneer u een van onze bungalows huurt, bent u in ieder geval nooit verder dan 4 km verwijderd van dorpscentrum De Koog. Het vakantieplaatsje ligt op 500 meter van het Noordzeestrand en heeft een gezellige winkelstraat met sfeervolle winkels, restaurants, barretjes en terrassen. Uiteraard ook speciale vakantiewinkels voor al uw schepjes, luchtbedden, emmertjes en volop Texel souveniers. De Koog grenst met de westkant aan de bossen van het Nationaal Park De Duinen van Texel. Het hoofddorp van het eiland, Den Burg, ligt op iets meer dan 7 km.

Wandelen en fietsen

Met een dagje fietsen voelt u pas echt dat u vakantie heeft. Zonder specifiek einddoel kunt u, over het 140 km tellende fietsknoppuntennetwerk van Texel, makkelijk een hele dag volmaken. Over lunch hoeft u niet na te denken. Laat deze verzorgen door de broodjesservice op het complex van uw Texel bungalow of las een pauze in bij een eetboerderij of pannenkoekhuis. Voor vaste (thema)routes kunt u onder andere terecht bij Ecomare en VVV Texel. Wanneer uw voorkeur uitgaat naar wandelen, biedt Texel eveneens een ruime keuze aan mogelijkheden. U kunt er vrij wandelen, maar ook met een gids, in bijvoorbeeld de Slufter of op het Wad. Maar u kunt ook zelf op pad en volgt u de fietspaden waar routes naar de diverse plaatsen op Texel staan aangegeven. Ga op avontuur, laat u verrassen en na een mooie fietstocht ploft u lekker neer op de bank van uw bungalow op Texel!

Bezienswaardigheden

Wat is er nu relaxter, dan tijdens de vakantie op het gemak ergens rondkijken? Beetje wandelen, fietsen en onderweg een leuk evenement, of een mooie bezienswaardigheid bezoeken. Ons model van bungalowverhuur Texel is erop gericht dat zon, zee en strandbezoekers, dichtbij de zee een huisje kunnen vinden. Voor mensen die een deel van de vakantie reserveren voor culturele evenementen, adviseren we te kijken naar meer inlands gelegen woningen. Zowel vuurtoren Eierland, als Ecomare en Kaap Skil zijn dan makkelijk aan te fietsen. En mocht u zich met de auto willen verplaatsen, hoeft u niet eerst over de drukkere kustwegen.