Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Midweek Texel

Verwen uzelf en uw partner met een midweek Texel. Geniet van lange strandwandelingen, maak leuke dagtochtjes en geniet van culinaire hoogstandjes bereid uit echte Texelse producten. De appartementen, vakantiehuizen en bungalows die u in het Kobeko bestand aantreft, zijn allemaal in en rond badplaats De Koog gesitueerd. Een gezellig dorpje dat centraal op het eiland ligt. Daar Texel slechts een totale lengte van 20 km  heeft, bent u daardoor ook nooit verder verwijderd dan 10 km van ongeacht welke dagbestemming dan ook. Tijdens uw midweek weg Texel kunt u heerlijk op het gemak alles op de fiets doen. Een ander voordeel van De Koog is dat u zo vanaf het strand het gezellige dorpscentrum inloopt. Het dorp is slechts door een enkele duinenrij gescheiden van het strand en de zee.

Er zijn op het moment geen accommodaties in deze categorie

Van alle gemakken voorzien

Het vakantiegevoel komt pas echt goed opzetten, op het moment dat u aankomt in een van onze van alle gemakken voorziene accommodaties. Comfortabele bedden, ruime livings met geluid- en beeldapparatuur, volledig ingerichte keukens en luxe badkamers? Name it, en u heeft het bij ons voor het uitkiezen. Denkt u erover om een midweek Texel 2 personen te boeken? Graag willen we u attenderen op onze voordelige appartementen aan Kerckeland of een bungalow in De Parel. Ons bestand bevat woningen, waarin huisdieren zijn toegestaan, maar ook geheel rook- en huisdiervrije accommodaties, alsmede bungalows die geschikt zijn voor mindervaliden en/of over een oplaadpunt beschikken.

De Koog heeft het allemaal

Zowel voor een ontspannende vakantie van enkele dagen als een romantische midweek voor 2 personen is De Koog een heerlijk plaatsje. Met name in de zomer is het strand veruit het meest favoriet. Op het brede strand is er ruimte genoeg voor beach- en watersporters en zonaanbidders. Daarnaast zijn er leuke paviljoens, kiosken met strandspullen en kunt u er strandstoelen en windschermen huren. Tijdens uw midweek weg naar Texel kunt u in De Koog ook prima stappen. Na een goed diner in een van de vele restaurants is het heerlijk uitbuiken en mensen kijken op een van de vele terrasjes. Het dorp grenst ook direct aan het natuurgebied De Nederlanden. Hier kunt u in uw midweek Texel in alle rust en stilte wandelen.

Wandelen en fietsen

Texel is dé bestemming voor een ontspannende wandel- of fietsvakantie. Het eiland telt maar liefst 140 km aan fietspad en rond de 200 km aan wandelpaden. De bewegwijzering is goed en er is tevens een app met routes te downloaden. Bij de meeste vakantieparken en sowieso in elk dorp, zijn er plaatsen waar u een fiets, e-bike of mountainbike kunt huren. Het mooie is  ook dat er door Staatsbosbeheer speciaal uitgezette routes zijn, voor rollator-, scootmobiel- en kinderwagengebruikers. Korte trajecten, over verharde en half verharde wegen die u langs de meest bekende bezienswaardigheden voeren.

Bezienswaardigheden

Eigenlijk is een midweek weg naar Texel veel te kort, om in alle rust meerdere bezienswaardigheden te bezoeken. Bij een rondleiding door de Texelse wijngaard, of lammetjes knuffelen bij de Schapenboerderij, is voor u het weet een groot gedeelte van de dag om. Wilt u dan ook nog een bezoekje brengen aan het Juttersmusea of de interactieve tentoonstelling ‘Schip in zicht’ in Kaap Skil, wordt het toch kort dag. Het beste komt u gewoon nog een keertje terug naar Texel. Vuurtoren Eierland, Ecomare en distilleerderij De Lepelaar, zijn toch ook plekken die u beslist gezien moet hebben.

Bungalow, huisje of appartement huren

Afhankelijk van het aantal personen waarmee u komt en hoe u uw midweek weg Texel wilt invullen, heeft u bij ons de keuze uit van alle gemakken voorzien bungalows, vakantiewoningen en appartementen. Een deel van ons aanbod bevindt zich op knusse kleinschalige parken. Anderen liggen meer landelijk aan duinwegen of in de gezellige bebouwde kom van De Koog. Elke accommodatie is voorzien van modern comfort en uniek ingericht. Zo treft u bijvoorbeeld bij het een e-bike oplaadpunt aan en geldt er in een ander huisje een huisdier- en rookverbod. U kunt in ons woningaanbod per huisje bekijken wat de desbetreffende bijzonderheden inhouden. Regelmatig treft u op onze site ook een midweek weg Texel aanbieding aan die u online heel eenvoudig zelf kunt reserveren. Heeft u vragen? Aarzel niet en bel ons meteen. Wij zijn  telefonisch te bereiken tijdens werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur op nummer 0222 – 317 746. Wij heten u spoedig welkom voor een midweek Texel.