Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Regel online

Bootticket

Bootticket

Naar Texel? Koop thuis alvast een bootkaart (E-ticket) via www.teso.nl. Betaling loopt via Ideal, Mastercard en Visa. Onze tip: voer uw kenteken in! Als u in Den Helder het automatisch loket kiest, scant het systeem uw kenteken. De slagboom gaat dan vanzelf open. U heeft al een retourticket voor € 37,-. (1 auto met max. 9 inzittenden). Op dinsdag, woensdag en donderdag profiteert u van het daltarief.

Fiets huren

Fiets huren

Verken het eiland op de fiets! De fietspaden (140 km!) lopen door de duinen, het bos en polderland. Onderweg duikt u in de historie of ontdekt u bijzondere natuur. Handig: boek uw vakantie én uw huurfietsen. U kunt zelf het soort fiets en het aantal dagen bepalen. Wij zorgen ervoor dat uw fietsen bij aankomst klaarstaan bij uw vakantiewoning.

Parkeervignet

Parkeervignet

Op Texel geldt betaald parkeren in dorpen en bij alle strandslagen. Om het zo makkelijk mogelijk te maken, is het E-vignet geïntroduceerd. Koop online een parkeerkaart, voer uw kenteken in en klaar! Parkeerwachters scannen ter plekke uw kenteken ter controle. Er zijn dag-, week-, en jaarkaarten beschikbaar. Zo kiest u de meest voordelige parkeerkaart tijdens uw vakantie.