Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Familiehuis Texel

Gezellig met de hele club in een familiehuis op Texel. We noemen het bewust 'de hele club', want een groot familiehuis op Texel is niet voorbehouden aan alleen maar families. Ook voor een groep vrienden, leden van een sportvereniging of een gezelschap bestaande uit collega's is een familiehuis een prima vakantielocatie. Het voordeel wat u heeft, wanneer u een van onze Texel familiehuizen huurt, ten opzichte van een groter appartement is dat er:

  • meerdere toiletten en/of badkamers in aanwezig zijn
  • de gemeenschappelijke ruimten ruimer van opzet zijn
  • er voor iedereen voldoende privacy is.

Daarnaast zijn er voor grotere groepen op allerlei gebied voldoende activiteiten te ondernemen in de omgeving. Van lekker uitwaaien aan het strand en fietsen of biken op vaste of zelf samengestelde routes, tot educatieve boot- en wandeltochten op het Wad. En wat dacht u van een bezoek aan de plaatselijke bierbrouwerij. Laatstgenoemde is vanzelfsprekend mét proeflokaal.

13 accommodaties

Epelaan 21

Bungalows De Koog

In een rustig deel van De Koog ligt dit ruime vrijstaande huis. De woning heeft een riante afgesloten tuin, terras op het zuiden en eigen parkeerplaats. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

9.0
8
2
De Koog

Gerritslanderdijkje 152

Bungalows bosgebied

Dit vrijstaande luxe ingerichte vakantiehuis staat aan de rand van het prachtig gelegen park "de Parel". Het huis heeft een grote tuin en terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. De bungalow is rustig gelegen met veel privacy. Het park ligt aan de bosrand tussen de badplaats De Koog en de hoofdplaats Den Burg met zijn gezellige winkelcentrum. Het strand ligt op ongeveer 1,5 km afstand.

9.0
8
2
Den Burg

Orchismient 14

Bungalows De Koog

Nieuw in de verhuur! In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met ruime tuin, twee terrassen en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8
De Koog

Orchismient 27

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis (Karin) met riante tuin, terras op het zuiden en parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

7.7
8
2
De Koog

Orchismient 29

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met riante tuin, terras op het zuiden en parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

7.6
8
2
De Koog

Orchismient 33

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.2
8
2
De Koog

Orchismient 45 groot

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit halfvrijstaande comfortabele familiehuis met tuin, terras en eigen parkeerplaats. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.6
10
2
De Koog

Parel 174

Bungalows bosgebied

Dit prachtige nieuwe energieneutraal vakantiehuis voor max. 8 personen ligt op een mooie locatie op De Parel. Het park ligt op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog, op 2 km afstand van de hoofdplaats Den Burg en op ongeveer 1,5 km afstand van het strand.

9.4
8
2
Den Burg

Pelikaanweg 73H

Bungalows bosgebied

Nieuw vrijstaand vakantiehuis dat onlangs is gerealiseerd aan de Pelikaanweg dichtbij de badplaats De Koog. Het huis is rustig gelegen halverwege De Koog en Den Burg aan de rand van bos en duinen op ongeveer 1,5 km afstand van het strand. Het huis heeft een grote tuin op het zuiden en voldoende eigen parkeergelegenheid voor 2 à 3 auto's.

8.4
8
De Koog

Ruijslaan 4 groot

Bungalows De Koog

Famliehuis "Noordzee" kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling en de prachtige ligging. Aan de rand van de duinen, waarop je vanuit de woonkamer en vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt. Twee duinenrijen verwijderd van het strand en de zee. Voor de restaurants en winkels loop je zo het centrum in.

8.8
8
2
De Koog

Ruijslaan 73

Bungalows De Koog

Ruime vrijstaande vakantiewoning met vrij uitzicht op het bos en op loopafstand van de duinen, strand en het centrum van de Koog. Dit huis beschikt over meerdere terrassen waar u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon, tevens is de achtertuin afgesloten.

9.0
8
2
De Koog

Ruijslaan 75

Bungalows De Koog

De ligging van deze vakantiewoning “Paddestoel” is riant en rustig aan de rand van het dennenbos aan een fietsroute, achter de blonde duinen en het Noordzeestrand. Er is een bushalte/verbinding op 100 meter en op 500 meter ligt het dorpscentrum van De Koog.

9.6
8
2
De Koog

Stappeland 203

Bungalows De Koog

Een vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.5
8
De Koog

In een Texel familiehuis voelt u zich thuis

Het team van vakantiebureau Kobeko heeft zijn roots op Texel. Als 'echte eilanders' vinden wij het belangrijk dat u met het gehele gezelschap tijdens uw vakantie kunt genieten van dat zo specifieke 'eilandgevoel'. Onze familiehuizen op Texel zijn om die reden dan ook van alle gemakken voorzien.  Denkt u hierbij aan gratis draadloos internet met goede ontvangst in elke kamer en meer dan complete unieke inrichtingen, zodat u geen moment ergens om verlegen zult zitten.

Locatie familiehuizen

De beste locatie om een familiehuis Texel te huren, is bij De Koog. Het dorp ligt centraal op het eiland, zodat u dichtbij alle bezienswaardigheden en evenementen zit. De Koog ligt gedeeltelijk in het Nationaal Park De Duinen van Texel. Het Noordzeestrand bevindt zich op 150 m, waardoor het altijd makkelijk beloopbaar is, vanaf uw vakantieadres. Hier kunt u surfen, kiten, brandingboarden, en bovenal heerlijk uitwaaien. Het Texelse De Koog heeft het karakter van een toeristisch badplaatsje. Het is dan ook de ‘place to be’ om te shoppen, een terrasje te pikken, culinair genieten en onder te gaan in het nachtleven.

Comfort

Na een ferme wadloop, of een ‘rondje Texel’ gefietst te hebben, wilt u maar een ding: ontspannen. Dat is dan ook precies waar onze accommodaties op zijn ingericht. Naar wens kiest u voor een familiehuis met gewone badkamer, whirlpool, jacuzzi, sauna of hottub. Wanneer u vervolgens naar de volledig ingerichte keuken loopt, drukt u de koffiemachine aan, terwijl uw huisgenoten in de living genieten van wat er uit de audio- en beeldapparatuur komt. Misschien dat u uit eten gaat, of in uw eigen tuin de barbecue aansteekt. Uw dag zal in ieder geval eindigen op een comfortabel boxspringbed, waaruit u fit zult opstaan, voor een volgende onvergetelijke Texeldag.

Natuur op Texel

Weidse vergezichten aangevuld met stilte en een nog ongerepte natuur. Dat is precies de reden waarom u intens zult genieten in een van onze luxe vakantiewoningen op Texel. De accommodaties uit ons aanbod liggen in of tegen het Nationaal Park De Duinen van Texel. Beschermde natuurgebieden zoals getijdengebied De Slufter en zandplaten De Hors bevinden zich op loop- en fietsafstand. Perfecte locaties om te vogelspotten of natuurwandelingen te maken. Dit kunt u op eigen gelegenheid doen of onder begeleiding van een gids. Overdekte natuur is er volop te bewonderen in vogelbush Eureka en de vlindertuin van Texel Zoo.

Bezienswaardigheden

De meest bekende bezienswaardigheden op Texel zijn zonder enige twijfel het bruinvissencentrum Ecomare, vuurtoren Eierland, boerderijen waar lokaal product wordt geproduceerd en natuurlijk de oorlogs- en juttersmusea. Wanneer u met een grote groep een Texel familiehuis huurt, is het echter veel leuker met iets te ondernemen, in plaats van alleen maar ergens rond te kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een avontuurlijke tocht met de Bruuzer, een wadloop, een zeehondentocht of een dagje Vlieland. Op Texel zijn er ook allerhande outdoorprogramma’s te volgen. Hetzij als gezamenlijk vermaak, hetzij met teambuilding als uiteindelijk doel.

Meer weten over onze familiehuizen op Texel?

Bent u op zoek naar een ruim opgezet familiehuis op Texel voor een groter vakantiegezelschap? Zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien? Aarzel niet langer en pak gelijk de telefoon. Bel ons op (0222) 317 746. Binnen enkele minuten bent u volledig op de hoogte van onze voordelige aanbiedingen en alle mogelijkheden van de 'to do's' op Texel. Verras uw ouders eens met een familiereünie in een groot familiehuis op Texel. Alle kinderen én de kleinkinderen voor een paar dagen gezellig onder een dak. Soms komt deze kans niet weer. Wilt u eerst overleggen en heeft u daarom liever eerst wat informatie op schrift? Stuur ons dan even een mailtje. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.