Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Familiehuis Texel

Gezellig met de hele club in een familiehuis op Texel. We noemen het bewust 'de hele club', want een groot familiehuis op Texel is niet voorbehouden aan alleen maar families. Ook voor een groep vrienden, leden van een sportvereniging of een gezelschap bestaande uit collega's is een familiehuis een prima vakantielocatie. Het voordeel wat u heeft, wanneer u een van onze Texel familiehuizen huurt, ten opzichte van een groter appartement is dat er:

  • meerdere toiletten en/of badkamers in aanwezig zijn
  • de gemeenschappelijke ruimten ruimer van opzet zijn
  • er voor iedereen voldoende privacy is.

Daarnaast zijn er voor grotere groepen op allerlei gebied voldoende activiteiten te ondernemen in de omgeving. Van lekker uitwaaien aan het strand en fietsen of biken op vaste of zelf samengestelde routes, tot educatieve boot- en wandeltochten op het Wad. En wat dacht u van een bezoek aan de plaatselijke bierbrouwerij. Laatstgenoemde is vanzelfsprekend mét proeflokaal.

In een Texel familiehuis voelt u zich thuis

Het team van vakantiebureau Kobeko heeft zijn roots op Texel. Als 'echte eilanders' vinden wij het belangrijk dat u met het gehele gezelschap tijdens uw vakantie kunt genieten van dat zo specifieke 'eilandgevoel'. Onze familiehuizen op Texel zijn om die reden dan ook van alle gemakken voorzien.  Denkt u hierbij aan gratis draadloos internet met goede ontvangst in elke kamer en meer dan complete unieke inrichtingen, zodat u geen moment ergens om verlegen zult zitten.

Locatie familiehuizen

De beste locatie om een familiehuis Texel te huren, is bij De Koog. Het dorp ligt centraal op het eiland, zodat u dichtbij alle bezienswaardigheden en evenementen zit. De Koog ligt gedeeltelijk in het Nationaal Park De Duinen van Texel. Het Noordzeestrand bevindt zich op 150 m, waardoor het altijd makkelijk beloopbaar is, vanaf uw vakantieadres. Hier kunt u surfen, kiten, brandingboarden, en bovenal heerlijk uitwaaien. Het Texelse De Koog heeft het karakter van een toeristisch badplaatsje. Het is dan ook de ‘place to be’ om te shoppen, een terrasje te pikken, culinair genieten en onder te gaan in het nachtleven.

Comfort

Na een ferme wadloop, of een ‘rondje Texel’ gefietst te hebben, wilt u maar een ding: ontspannen. Dat is dan ook precies waar onze accommodaties op zijn ingericht. Naar wens kiest u voor een familiehuis met gewone badkamer, whirlpool, jacuzzi, sauna of hottub. Wanneer u vervolgens naar de volledig ingerichte keuken loopt, drukt u de koffiemachine aan, terwijl uw huisgenoten in de living genieten van wat er uit de audio- en beeldapparatuur komt. Misschien dat u uit eten gaat, of in uw eigen tuin de barbecue aansteekt. Uw dag zal in ieder geval eindigen op een comfortabel boxspringbed, waaruit u fit zult opstaan, voor een volgende onvergetelijke Texeldag.

Hond mag ook mee

Als u regelmatig met grote groepen of de familie op vakantie gaat, zult u ongetwijfeld ervaren hebben dat huisdieren niet in overal welkom zijn. Bij ons is dat niet het geval. Wanneer u onze Texel familievilla’s erop nakijkt, ziet u meteen dat in het merendeel ervan huisdieren zijn toegestaan. Want, wat is er nu mooier als iedereen mee kan genieten van de familievakantie? U met uw gezin, misschien uw ouder(s) broers en zussen. U hoeft zich bij ons niet af te vragen, waar u de hond moet laten, tijdens de vakantie. Die neemt u bij ons gewoon mee!

Natuur op Texel

Weidse vergezichten aangevuld met stilte en een nog ongerepte natuur. Dat is precies de reden waarom u intens zult genieten in een van onze luxe vakantiewoningen op Texel. De accommodaties uit ons aanbod liggen in of tegen het Nationaal Park De Duinen van Texel. Beschermde natuurgebieden zoals getijdengebied De Slufter en zandplaten De Hors bevinden zich op loop- en fietsafstand. Perfecte locaties om te vogelspotten of natuurwandelingen te maken. Dit kunt u op eigen gelegenheid doen of onder begeleiding van een gids. Overdekte natuur is er volop te bewonderen in vogelbush Eureka en de vlindertuin van Texel Zoo.

Bezienswaardigheden

De meest bekende bezienswaardigheden op Texel zijn zonder enige twijfel het bruinvissencentrum Ecomare, vuurtoren Eierland, boerderijen waar lokaal product wordt geproduceerd en natuurlijk de oorlogs- en juttersmusea. Wanneer u met een grote groep een Texel familiehuis huurt, is het echter veel leuker met iets te ondernemen, in plaats van alleen maar ergens rond te kijken. Denk bijvoorbeeld eens aan een avontuurlijke tocht met de Bruuzer, een wadloop, een zeehondentocht of een dagje Vlieland. Op Texel zijn er ook allerhande outdoorprogramma’s te volgen. Hetzij als gezamenlijk vermaak, hetzij met teambuilding als uiteindelijk doel.

Meer weten over onze familiehuizen op Texel?

Bent u op zoek naar een ruim opgezet familiehuis op Texel voor een groter vakantiegezelschap? Zowel met de auto als het openbaar vervoer goed bereikbaar en van alle gemakken voorzien? Aarzel niet langer en pak gelijk de telefoon. Bel ons op (0222) 317 746. Binnen enkele minuten bent u volledig op de hoogte van onze voordelige aanbiedingen en alle mogelijkheden van de 'to do's' op Texel. Verras uw ouders eens met een familiereünie in een groot familiehuis op Texel. Alle kinderen én de kleinkinderen voor een paar dagen gezellig onder een dak. Soms komt deze kans niet weer. Wilt u eerst overleggen en heeft u daarom liever eerst wat informatie op schrift? Stuur ons dan even een mailtje. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.