Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Aanbiedingen Texel juni

Kijk nu meteen even bij onze aanbiedingen Texel juni en ga deze zomer nog met voordeel op vakantie. Geniet van een onbekommerd verblijf in een luxe bungalow, authentiek Texels dorpswoninkje of functioneel vakantieappartement. Alle door Kobeko aangeboden accommodaties zijn gesitueerd op kleinschalige complexen, in de gewone woonwijk of langs duinwegen in de vrije natuur. In welke categorie aanbiedingen Texel juni u ook zoekt, bij ons heeft u grote kans van slagen. Niet alleen is Texel een vakantiebestemming van uitersten, het eiland heeft echt alles wat u van een vakantiebestemming verwacht. Daarnaast werken we bij vakantiebureau Kobeko net even anders dan de grote vakantieaanbieders. Bij ons geen wachttijd en hoeft u ook niet doorverbonden te worden. Bij Kobeko krijgt u meteen een medewerker aan de lijn die weet van de hoed en de rand.

Er zijn op het moment geen accommodaties in deze categorie

Accommodaties naar uw wens

Doordat Kobeko het gehele jaar geopend is en ons kantoor zich temidden van de lokale middenstand bevindt, staan we 12 maanden rond nauw in contact met de eilanders. Daardoor zijn we regelmatig als een van de eersten op de hoogte van evenementen en andere aanbiedingen Texel juni. Ook een prettig bijkomend punt is dat het merendeel van de door ons aangeboden accommodaties particulier bezit is. Dat heeft voor u als voordeel dat u bij ons vakantieobjecten aantreft die volledig op uw wensen en/of behoeften aansluiten. Zoals met onder andere:

  • een unieke inrichting qua meubilering
  • een grote of kleinere tuin
  • speeltoestellen in de tuin
  • een e-bike oplaadpunt
  • rolstoelvriendelijke toegankelijkheid.

Met een beetje geluk kunt u bij ons zelfs in de drukke vakantiemaanden nog aantrekkelijke aanbiedingen Texel juni aantreffen. Dus ook wanneer u uw Texel vakantie door werk of andere omstandigheden niet van te voren heeft kunnen inplannen, hebben we in deze over het algemeen toch wel drukke periode altijd wel wat voor u in de aanbieding.

Texel vakantie reserveren

Via ons menu raadpleegt u snel onze actuele aanbiedingen 2019. Loopt het tegen, of al in de maand juni, vindt u eveneens onder de kop Last-Minutes de aanbiedingen Texel juni terug. Wanneer de aanbieding aansluit op uw idee over een Texelvakantie, qua periode en kostenplaatje, is ons advies: neem meteen de beslissing en leg de reservering vast. Dit kan snel middels ons online systeem, maar telefonisch mag ook. Dit laatste is vooral makkelijk als u nog vragen en/of extra wensen heeft. Onze medewerkers staan u graag te woord op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur en zaterdags van 10.00 tot 16.00 uur op telefoonnummer 0222 – 317 746. Mailen mag natuurlijk ook. Vanzelfsprekend antwoorden we u zo snel mogelijk. Bedenkt u echter wel dat een aanbieding Texel juni nooit lang staat. Ons advies luidt daarom: bel meteen even of reserveer nu online.