Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Vakantiehuis Texel 8 personen

Een vakantiehuis op Texel voor 8 personen waar u gezellig met zijn allen onder een dak bent én tevens iedereen toch voldoende privacy heeft? Dat kan. In het Kobeko bestand bevinden zich zowel vakantiehuizen voor 8 personen op Texel in de gewone woonwijk, om het voor het gemak maar even zo te omschrijven, als op de vakantieparken. Qua comfort doen de beide mogelijkheden beslist niet voor elkaar onder. Zowel de chalets en bungalows op de parken als in de particuliere woningen zijn voorzien van comfortabele boxspringbedden, synthetische dekbedden, volledig ingerichte keukens, kabel tv, wifi en tuinmeubilair. Extra voorzieningen zoals een buitendouche, open haard, houtkachel, meerdere badkamers, een sauna of whirlpool zijn woningafhankelijk.

13 accommodaties

Epelaan 21

Bungalows De Koog

In een rustig deel van De Koog ligt dit ruime vrijstaande huis. De woning heeft een riante afgesloten tuin, terras op het zuiden en eigen parkeerplaats. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

9.0
8
2
De Koog

Gerritslanderdijkje 152

Bungalows bosgebied

Dit vrijstaande luxe ingerichte vakantiehuis staat aan de rand van het prachtig gelegen park "de Parel". Het huis heeft een grote tuin en terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. De bungalow is rustig gelegen met veel privacy. Het park ligt aan de bosrand tussen de badplaats De Koog en de hoofdplaats Den Burg met zijn gezellige winkelcentrum. Het strand ligt op ongeveer 1,5 km afstand.

9.0
8
2
Den Burg

Orchismient 14

Bungalows De Koog

Nieuw in de verhuur! In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met ruime tuin, twee terrassen en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8
De Koog

Orchismient 27

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis (Karin) met riante tuin, terras op het zuiden en parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

7.7
8
2
De Koog

Orchismient 29

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met riante tuin, terras op het zuiden en parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

7.6
8
2
De Koog

Orchismient 33

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit vrijstaande familiehuis met riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.2
8
2
De Koog

Orchismient 45 groot

Bungalows De Koog

In de rustige woonwijk "Orchismient" in De Koog ligt dit halfvrijstaande comfortabele familiehuis met tuin, terras en eigen parkeerplaats. Het strand en het dorpscentrum liggen op loopafstand.

8.6
10
2
De Koog

Parel 174

Bungalows bosgebied

Dit prachtige nieuwe energieneutraal vakantiehuis voor max. 8 personen ligt op een mooie locatie op De Parel. Het park ligt op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog, op 2 km afstand van de hoofdplaats Den Burg en op ongeveer 1,5 km afstand van het strand.

9.4
8
2
Den Burg

Pelikaanweg 73H

Bungalows bosgebied

Nieuw vrijstaand vakantiehuis dat onlangs is gerealiseerd aan de Pelikaanweg dichtbij de badplaats De Koog. Het huis is rustig gelegen halverwege De Koog en Den Burg aan de rand van bos en duinen op ongeveer 1,5 km afstand van het strand. Het huis heeft een grote tuin op het zuiden en voldoende eigen parkeergelegenheid voor 2 à 3 auto's.

8.4
8
De Koog

Ruijslaan 4 groot

Bungalows De Koog

Famliehuis "Noordzee" kenmerkt zich door zijn authentieke uitstraling en de prachtige ligging. Aan de rand van de duinen, waarop je vanuit de woonkamer en vanaf het terras een prachtig uitzicht hebt. Twee duinenrijen verwijderd van het strand en de zee. Voor de restaurants en winkels loop je zo het centrum in.

8.8
8
2
De Koog

Ruijslaan 73

Bungalows De Koog

Ruime vrijstaande vakantiewoning met vrij uitzicht op het bos en op loopafstand van de duinen, strand en het centrum van de Koog. Dit huis beschikt over meerdere terrassen waar u op elk moment van de dag kunt genieten van de zon, tevens is de achtertuin afgesloten.

9.0
8
2
De Koog

Ruijslaan 75

Bungalows De Koog

De ligging van deze vakantiewoning “Paddestoel” is riant en rustig aan de rand van het dennenbos aan een fietsroute, achter de blonde duinen en het Noordzeestrand. Er is een bushalte/verbinding op 100 meter en op 500 meter ligt het dorpscentrum van De Koog.

9.6
8
2
De Koog

Stappeland 203

Bungalows De Koog

Een vrijstaand vakantiehuis aan de dorpsrand van De Koog met grote tuin, terras op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het strand en het dorpscentrum zijn op loopafstand.

8.5
8
De Koog

Weekend, midweek of langere vakantie?

Ons grootste Waddeneiland heeft de bezoeker zo oneindig veel te bieden dat u met een gerust hart Texel met 8 personen voor een langere vakantie kunt boeken. Wat we ook vaak zien is dat families en vriendengroepen zomaar tussendoor een weekend of een midweek een huisje op Texel voor 8 personen organiseren. Gezellig met zijn allen lekker eten en bijpraten tijdens een strandwandeling of s’avonds bij een knappend (haard)vuur. In plaats van dat iedereen afzonderlijk een accommodatie regelt, is het daarnaast ook veel voordeliger om op Texel een vakantiehuis voor 8 personen in een keer te boeken. Afhankelijk van uw gezamelijke wensen en behoeften zoekt u een woning uit waar een ieder precies dat vindt wat hij zoekt. Mag u bijvoorbeeld naar het ene 8 persoons huisje op Texel meerdere honden meenemen, treft u in een andere woning een E-bike oplaadpunt of vloerverwarming aan.

Van alles een beetje meer

Wanneer u met zijn achten op vakantie gaat, hoeft u geen genoegen te nemen met minder. In onze vakantiehuizen voor 8 personen op Texel vindt u dezelfde luxe als in kleinere accommodaties, alleen van alles een beetje meer. Denk hierbij aan diverse slaapkamers met separate bedden, meerdere televisie toestellen, extra badkamers en toiletten. Als u ons aanbod doorscrolt, ziet u dat u de keuze heeft uit woningen met een open of gesloten keuken en een open haard of gaskachel. Mocht u naar aanleiding van ons aanbod familiehuizen nog vragen hebben, kunt u ons altijd even bellen.

Vakantieplezier voor mens en dier

Of u nu met volwassen kinderen met aanhang of een gezin bent met meerdere koters en een hond, bij ons vindt u altijd wel een geschikte accommodatie. Wat te denken van onze vakantiehuizen Texel voor 8 personen aan de Orchismient of familiehuis Noordzee? Een jaren ’30 huis op een unieke locatie, aan de rand van de duinen. Zowel voor volwassenen, kinderen als uw eventueel meegebrachte hond(en) zijn alle ingrediënten voor een geslaagde Texel vakantie hier ruimschoots aanwezig. Zegt u van: “liever wat dichter bij het centrum van De Koog,” verwijzen we u graag naar een van onze vrijstaande huizen aan de Epelaan.

Parkeren en openbaar vervoer

Bij al onze vakantiehuizen voor 8 personen op Texel is gratis parkeergelegenheid aanwezig, voor meerdere voertuigen. Gaat u er met de auto op uit zult u, om elders te kunnen parkeren, een Texelevignet aan moeten schaffen. Het is dan ook vaak gemakkelijker uzelf te verplaatsen met de fiets of het openbaar vervoer. Texel kent twee vervoersbedrijven: Connexxion en Texelhopper. Connexxion rijdt op het traject veerhaven, Den Burg, Ecomare tot aan centrum De Koog. Texels eigen vervoersdienst de Texelhopper brengt u langs 130 opstapplekken, over het hele eiland. Tevens zijn de busjes op tijd en plaats te reserveren.

Natuur

Texel is een van de weinige plekken van Nederland, waar u nog helemaal ‘back to nature’ kunt. In getijdengebied De Slufter bijvoorbeeld, heeft de zee, als enige plek in ons land, nog vrije toegang landinwaarts. Qua flora herbergt ons grootste Waddeneiland, unieke orchideesoorten die u nergens anders aantreft en heeft u de lepelaarskolonies voor het uitkiezen. Texel is namelijk dé vogelspotlocatie bij uitstek. Al deze plekken zijn, behalve in het broedseizoen, toegankelijk voor de natuurliefhebber. Bij VVV Texel kunt u mooie natuurroutes halen, om te wandelen en/of fietsen en ook de boswachters van Natuurmonumenten geven regelmatig interessante excursies.

Meer weten?

Indien u voor het eerst met een groter gezelschap op Texel een 8 persoons huisje huurt, is het begrijpelijk dat u er nog enige vragen rijzen. Misschien over het (openbaar) vervoer op het eiland en/of ernaartoe, wat er zoal aan activiteiten te ondernemen is in de desbetreffende periode van het jaar of over het eventueel mogelijk zijn van een niet op onze site genoemde service. Eén telefoontje naar (0222) 317 746 is voldoende om alles te weten te komen over het door u uitgekozen vakantiehuis voor 8 personen op Texel. Het Kobeko team staat gedurende werkdagen tijdens kantooruren en op de zaterdagochtend voor u klaar. Mailen mag natuurlijk ook. Wij sturen u de gevraagde informatie zo spoedig mogelijk toe of, indien u dat wenst, nemen wij telefonisch contact met u op.

Gerelateerde pagina's: 6 personen, 10 personen