Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Luxe vakantiehuis Texel

Heerlijk de vakantie doorbrengen, of zomaar er een paar daagjes ertussenuit in een luxe vakantiehuis op Texel. Een welverdiende onderbreking van uw dagelijkse beslommeringen. Zomaar een paar dagen relaxen, want voor de afstand hoeft u het niet te laten. Met de veerdienst vanaf Den Helder is het slechts 20 minuten varen naar Nederlands grootste Waddeneiland. Eenmaal aangekomen bent u zo in een van de vele Texel luxe vakantiehuizen die wij voor u in de aanbieding hebben. Kobeko is een kleinschalig vakantiebureau bij wie uw gevoel van welbehagen centraal staat. In de door ons aangeboden luxe huisjes op Texel vindt u daarom ook veel privacy en rust. Al naar gelang uw wens, heeft u de keuze uit een accommodaties gelegen in het gezellige badplaatsje De Koog of aan de bosrand, net even buiten de bebouwde kom.

Texel luxe huisjes, precies wat u zoekt

Juist omdat we als aanbieder van luxe vakantiewoningen op Texel niet al te groot zijn, beschikken wij over de mogelijkheid ons op een opvallende manier te onderscheiden van de gemiddelde markt. Om die reden zijn al onze accommodaties sfeervol en uniek ingericht, zodat u zich er meteen thuis voelt. Daarnaast heeft u de keuze uit:

  • luxe 2-5 persoonsaccommodaties
  • huisdier en/of rookvrije vakantiewoningen
  • authentieke Texel luxe huisjes in de bebouwde kom of aan de bosrand.

Misschien ten overvloede, maar we zetten het er graag nog even bij: in al onze luxe vakantieparken op Texel heeft u de beschikking over gratis draadloos internet. Zoals u ziet, ontbreekt het u aan niets om van uw verblijf op dit mooie eiland een meer dan geslaagde vakantie te maken.

Locaties onze accommodaties

Daar waar de een het liefst een vakantiewoninkje verborgen in het groen heeft, zal een ander zich beter voelen op een geheel verzorgd vakantiepark. In ons aanbod van Texel luxe huisjes vindt u beiden. Alle Kobeko vakantiehuizen liggen in het populairste gebied van Texel: in en rondom De Koog. Van alle eilanddorpen, bevindt De Koog zich, met 500 meter, het dichtst bij het Noordzeestrand. Welke accommodatie u ook kiest, bos, duin en zee, liggen altijd op loop- en/of fietsafstand. Het dorp ligt gedeeltelijk in het Nationaal Park De Duinen van Texel, op 7 km ten noordwesten van Den Burg.

Ultiem comfort

Als u een keuze heeft gemaakt uit een van onze luxe vakantiehuizen op Texel, verwacht u vanzelfsprekend dat alles tiptop in orde is. Op dat gebied hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Mocht u echter bij aankomst u van mening zijn dat bepaalde dingen niet zijn als afgesproken, is een belletje naar ons kantoor aan de Nikadel voldoende. Vanzelfsprekend zullen wij er vervolgens alles aan doen het in orde te maken. Deze korte lijn met u is ook precies de reden waarom wij onze gasten optimale dienstverlening kunnen bieden. Want waar vindt u nog het ultieme comfort van; even bellen en het wordt direct opgelost?

Natuur op Texel

Weidse vergezichten aangevuld met stilte en een nog ongerepte natuur. Dat is precies de reden waarom u intens zult genieten in een van onze luxe vakantiewoningen op Texel. De accommodaties uit ons aanbod liggen in of tegen het Nationaal Park De Duinen van Texel. Beschermde natuurgebieden zoals getijdengebied De Slufter en zandplaten De Hors bevinden zich op loop- en fietsafstand. Perfecte locaties om te vogelspotten of natuurwandelingen te maken. Dit kunt u op eigen gelegenheid doen of onder begeleiding van een gids. Overdekte natuur is er volop te bewonderen in vogelbush Eureka en de vlindertuin van Texel Zoo.

Wandelen en fietsen

Voor velen zijn de voornaamste reden om Texel te bezoeken de vele wandel- en fietsmogelijkheden. Het uitgebreide netwerk aan fiets- en wandelpaden door duinen, bossen en natuurgebieden telt bij elkaar zo’n kleine 400 kilometer. Daarbij bedenkende dat de gehele afmeting van het eiland slechts 8 x 20 km bedraagt, is dat nogal wat. Er is dan ook altijd wel een route die langs een van onze luxe vakantiewoningen op Texel loopt. Op onze parken en bij fietsverhuurbedrijven kunt u zowel fiets- als wandelroutes verkrijgen. Er is ook een handige Texel app te downloaden.

Te zien en te doen op Texel

Texel is een vakantiebestemming waar u niet uitgekeken raakt. Altijd leuk om te doen en tevens een van de bekendste bezienswaardigheden van het eiland is, een bezoek aan vuurtoren Eierland. Het lichtbaken staat aan het strand, net even buiten De Cocksdorp. In het nabijgelegen Nationaal Park de Duinen van Texel kunt u vogelspotten en ook het Luchtvaart- en oorlogsmuseum Texel, ligt er net om de hoek. Vanuit onze Texel luxe huisjes is het ook maar een eindje naar Ecomare, net even ten zuiden van De Koog en het 18e-eeuwse Walvisvaarders huisje in Den Hoorn.

Nieuwsgierig geworden?

Wilt u meer weten over het huren van een voordelige en tevens zeer luxe vakantiewoning op Texel? Wat er te doen is in de omgeving, in welke tijd van het jaar en/of hoe de aansluiting met het openbaar vervoer van en naar onze luxe vakantiehuizen op Texel geregeld is? Texel is namelijk niet alleen heel goed met de auto te bereiken, ook met Connexxion en onze eigen Texelhopper (gewoon met uw ov-chipkaart) komt u tot praktisch voor de ingang van uw luxe vakantiepark op Texel. Bel nu met ons kantoor op (0222) 317 746, zie onderaan deze pagina voor de bereikbaarheidstijden, of stuur ons een mailtje. Vanzelfsprekend krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord.