Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Vakantiehuis Texel 6 personen

Gezellig met de hele bubs in een vakantiehuis op Texel voor 6 personen. Als gezin of familie vaak vanzelfsprekend, maar ook als vrienden onderling werkt het veel gemakkelijker als u de vakantiewoning met zijn allen deelt. Bovendien is gezamelijk een vakantieverblijf huren ook veel voordeliger als twee of drie afzonderlijke bungalows. Op het gebied van huisjes op Texel voor 6 personen biedt Kobeko u meerdere mogelijkheden. Voor de stilte-, vuurkorf- en natuurliefhebber hebben we enkele schitterende vrijstaande bungalows in het bosgebied. Zoekt u het liever wat dichter bij de bewoonde wereld is een 6 persoons bungalow in een gewone woonwijk misschien een betere optie. Komt u puur voor de Bourgondische gezelligheid in de plaatselijke horeca, zoals u weet produceert het eiland Texel zijn eigen kaas en bier, is een knus 6 persoons vakantiehuisje of appartement in een van de dorpskernen precies iets voor u.

61 accommodaties

Verste Coogh 56

Bungalows bosgebied

Deze halfvrijstaande vakantiebungalow ligt op het rustig gelegen park "Verste Coogh" aan de bosrand. De woning ligt op ongeveer 1,5 km afstand van het strand en 3 km afstand van de badplaats De Koog. De bungalow heeft een tuin met terras en eigen parkeergelegenheid.

6
2
Den Burg

Vakantiepark, wel zo makkelijk

6 persoons huisjes op Texel zijn er vanzelfsprekend ook legio op de vakantieparken. Overwegingen om voor een bungalow of een chalet op een park te kiezen kunnen zijn:

  • De extra faciliteiten zoals een midgetgolfbaan, trapveldje of een speeltuintje
  • Aanwezigheid van een receptie/informatiebalie
  • Snel en makkelijk even een krant of snack halen
  • Hulp bij het oplossen van kleine technische problemen in het vakantieverblijf
  • Kinderen vinden er snel vriendjes en u heeft er ook sneller eens een praatje

Chalets en vakantiehuizen op Texel voor 6 personen die in een park staan zijn zo gesitueerd dat ze te allen tijde gunstig liggen ten opzichte van de zon en u tevens optimale privacy heeft. Op de bij ons aangesloten parken heeft u vanzelfsprekend ook de mogelijkheid om een huisje op Texel voor 6 personen te kiezen dat voorzien is van een extra faciliteit als een open haard, sauna of een tweede badkamer of toilet.

Bebouwde kom of vrije natuur

Onze 6 persoons huisjes op Texel liggen voornamelijk in en rond De Koog. Bijvoorbeeld bungalow ‘Arjen’. Een moderne vakantiewoningin een rustige buitenwijk, op loopafstand van het centrum en het strand. Dankzij de riante afgesloten tuin ideaal als u ook een hond wilt meenemen. Geheel vrij in de duinen vindt u onze karakteristieke jaren ’30 woning, genaamd ‘Duinroosje’. Ook vanaf dit huis liggen het strand en dorpscentrum op loopafstand. Comfortabele villa’s vindt u op bungalowpark ’t Hoogelandt’, gelegen in het bosgebied van De Koog. Het park bevindt zich op 1,5 km van het strand en 2 km van De Koog.

Comfort dat bij u past

Zaken als een wasmachine, parkeergelegenheid bij de woning, een volledig ingerichte keuken en meerdere sanitaire voorzieningen zijn in onze 6-persoons accommodaties niet meer dan vanzelfsprekend. Daarnaast heeft u de keuze uit vakantiehuizen Texel voor 6 personen, waarin een open haard of houtkachel staat, een speeltoestel in de tuin, er diverse terrassen in de tuin liggen of meerdere huisdieren zijn toegestaan. Afhankelijk van uw wens en de samenstelling van uw vakantiegezelschap kiest u eenvoudig het vakantieverblijf met het comfort dat het beste bij u past. Wilt u op korte termijn al met zijn zessen naar Texel? Kijk dan nu meteen bij onze last-minutes.

Een fijne plek maakt je vakantie

Het is pas echt gezellig, wanneer u met het hele gezin én de hond lekker op vakantie kunt. Bij ons is het geen enkel probleem een accommodatie te vinden, waar mens en dier happy zijn. Zelfs wanneer u een 6 persoons huisje Texel zoekt, hebben wij voor u mooie bungalows en villa’s, waar u ook de aanwezigheid van een hond geen enkel probleem vormt. Mooie woningen met meerdere tv’s, dubbele terrassen en volledig omheinden tuinen. Zeker wanneer met (kleine) kinderen en uw huisdieren een fijne plek zoekt om de vakantie door te brengen, zijn dat toch prettige bijkomstigheden.

Parkeren en openbaar vervoer

Als u met zijn 6en of meer naar Texel wenst te reizen, is het misschien handig om ook eens te kijken, of u niet goedkoper uit bent met het openbaar vervoer. Op Texel is het in de dorpen en bij strandslagen betaald parkeren, Dit kan per dagkaart of e-vignet, voor de tijdsduur dat u op het eiland bent. Parkeren bij uw 6 persoons vakantiehuis Texel is vanzelfsprekend gratis. Aan openbaar vervoer rijdt er een buslijn tussen de boot en De Koog. Daarnaast heeft Texel de Texelhopper. Een busjesdienst die over elk dorp en langs iedere bezienswaardigheid rijdt.

Natuur

De natuur op ons grootste Waddeneiland behoort tot de meest unieke van Nederland. Het kent meerdere spectaculaire natuurevenementen, zoals de vogeltrek, het broeden van tienduizenden vogels weer elk jaar en de grootste lepelaarskolonie van Nederland. Het eiland trekt dan ook vele vogelspotters. Vindt u het allemaal wel best die vogels, maar wandelt u met uw gezelschap liever een stukje in de stilte, is Texel eveneens een prima vakantiebestemming. Wij hebben voor u huisjes op Texel voor 6 personen, in de duinen, bossen en aan de rand van natuurgebieden. Hier vindt u volop langere en korte wandelroutes die u nog door echt ongerepte natuur brengen.

Wandelen en fietsen

Een groepje van 6 is net leuk, om allerlei activiteiten te ondernemen. Wandelen met een gids in de Slufter bijvoorbeeld, een Wadloop naar de zandplaten met zeehonden of een paddenstoelen- of orchideeëntocht met de boswachter. Het hangt er net een beetje vanaf, in welk seizoen u bij ons een vakantiehuis voor 6 personen op Texel huurt. Bent u meer een fietser, kunt u ervoor kiezen om zelf uw fiets van huis mee te nemen, of er een te huren. Fietsen huren kan op vrijwel elk vakantiepark en in ieder dorp. Het eiland beschikt over een fietsknooppuntennetwerk van zo’n 140 km.

Bezienswaardigheden

Vanuit uw huisje Texel voor 6 personen zijn Ecomare en Kaap Skil een goede dagvuller. Vuurtoren Eierland bij De Cocksdorp is goed te combineren met de wekelijkse durpermarkt aldaar, of een wandeling in getijdengebied De Slufter. Houdt u wel van een beetje sportiviteit met zijn allen, informeer dan eens voor een wadloop of ga klimmen in klim- en speeltuin De Krim. Het gebied rondom dit speel- en doepark is trouwens een mooi wandelbos. Komt u in Den Burg voor de boodschappen, kunt u meteen eventjes De Oudheidkamer binnenlopen. Heel interessant en een mooi plekje om een kopje koffie te drinken.

Meer weten over 6 persoonsbungalows op Texel?

Als oer-Texelse onderneming, waarvan ook al onze medewerkers zelfs hun roots op het eiland hebben, promoten wij het eiland vanuit ons hart. Dat is ook meteen de hoofdreden waarmee wij ons onderscheiden van andere vakantiebureaus. Wilt u meer informatie over een 6 persoons huisje op Texel, prijzen in de verschillende seizoenen of wat er zoal te doen is in een bepaalde tijd van het jaar? Zoek dan niet verder en bel ons meteen even op nummer (0222) 317 746. Ons kantoor is telefonisch bereikbaar tijdens kantooruren en op de zaterdagmorgen. U kunt ons ook mailen. Wij sturen u de gevraagde informatie betreffende uw vakantiehuis op Texel voor 6 personen zo snel mogelijk toe.

Gerelateerde pagina's: 2 personen, 4 personen