Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Herfstvakantie op Texel

Het is heerlijk om de herfstvakantie op Texel door te brengen. De schoolvakantie in de herfst is een ideale periode om met het gezin op het mooie eiland te genieten. Het vakantiegevoel komt direct tot leven op het moment dat u op de veerboot stapt. Dan zet u voet aan wal en begint de herfstvakantie op Texel met een verblijf in een vakantiehuis, appartement of bungalow. Kobeko heeft op de leukste plekken op het eiland accommodaties beschikbaar. Bijvoorbeeld met comfortabele bungalows op een sfeervol bungalowpark in een bosgebied. Of verblijft u liever in het centrum van de gezelligste badplaats van het eiland? In en rond De Koog biedt Kobeko u eveneens een ruime keuze uit vrijstaande vakantiewoningen. Zo heeft u tevens de gelegenheid om in een kleinschalig complex in een appartement van uw vakantie te genieten. Wij hebben in totaal meer dan tweehonderd betaalbare accommodaties beschikbaar op Texel. Hiervan is een groot deel ook geschikt als u uw hond meeneemt.

65 accommodaties

16-10 tot 19-10

Tempelierweg 11

Bungalows bosgebied
435,00

Deze vrijstaande, goed onderhouden bungalow mooi gelegen aan de bosrand heeft een riante tuin, terras en eigen parkeergelegenheid. De woning ligt op ongeveer 1,5 km van het strand en op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog.

8.8
4
2
Den Burg
16-10 tot 19-10

Parel 214

Bungalows bosgebied
435,00

Vrijstaand comfortabel vakantiehuis op het park "de Parel" aan het Gerritslanderdijkje met tuin op het zuiden en eigen parkeergelegenheid. Het park is centraal gelegen op het eiland en ligt op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog, op 2 km afstand van de hoofdplaats Den Burg en op ongeveer 1,5 km afstand van het strand.

8.8
4
2
Den Burg
16-10 tot 19-10

Parel 164

Bungalows bosgebied
430,00

Vrijstaande bungalow op het park "de Parel" aan het Gerritslanderdijkje met grote tuin op het zuiden, deels overdekt terras en eigen parkeergelegenheid. Het park ligt op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog, op 2 km afstand van de hoofdplaats Den Burg en op ongeveer 1,5 km afstand van het strand.

8.4
6
2
Den Burg
12-10 tot 16-10

Monnikenweg 11

Bungalows bosgebied
545,00

Dit uniek gelegen vrijstaande vakantiehuis ligt landelijk en middenin de natuur op ongeveer 2 km afstand van het strand en op ongeveer 3 km afstand van de badplaats De Koog. Het huis heeft een tuin, terras en eigen parkeergelegenheid.

8.7
4
Den Burg
12-10 tot 16-10

Vennewei / Roos

Bungalows bosgebied
330,00

"Verrassend groot", "zo ruim hadden we niet verwacht", "leuk en compleet ingericht" zijn de opmerkingen die we van diverse gasten kregen. Deze zeer ruime vakantiewoning ligt op de begane grond van het kleine complex Vennewei aan de rand van het Texelse dennenbos, centraal gelegen tussen De Koog en Den Burg. Een ideale locatie om Texel te verkennen. Een accommodatie waar gasten vanwege de goede prijs-kwaliteitsverhouding graag terugkomen.

8.8
4
2
Den Burg

Herfstvakantie op unieke locatie

Beleef een onvergetelijke herfstvakantie op Texel op een van onze toplocaties. Breng uw vakantie door in een bungalow in een rustige buitenwijk van De Koog, een snoezig huisje in de duinen of een functioneel appartement aan de bosrand. Waar u ook voor kiest; zowel het centrum van De Koog, als het Noordzeestrand zijn nooit ver weg. Omdat het eilanddorp pal tegen het Nationaal Park Duinen van Texel ligt, loopt of fietst u ook zo de natuur in. De Koog bevindt zich op 8,5 km van Den Burg en 13 km van De Cocksdorp.

Ruime keuze vakantiewoningen

Kobeko ziet graag dat u tijdens de herfstvakantie op Texel met het hele gezin een toptijd beleeft. Daarom hebben wij voor u een ruime keuze uit vakantiewoningen, appartementen en bungalows beschikbaar. Bovendien regelt u de boottickets via onze website gemakkelijk online en is er een optie om fietsen te huren.

Geniet van de natuur

De herfstvakantie biedt op Texel alle gelegenheid om uit te waaien. De herfst is een seizoen waarop de natuur op het eiland zich van een prachtige kant laat zien. Het is zeker aan te raden om een wandeling door het bos te maken en te genieten van alle fraaie herfstkleuren. Het strand is in het najaar ook een ideale plek om een wandeling te maken. Zelfs als het stormt, want dan is de woeste zee pas echt indrukwekkend. Komt u langs een strandpaviljoen? Neem dan even pauze en drink er een kop thee, koffie of warme chocolademelk. Als u dan na alle belevenissen aan het einde van de dag weer thuiskomt in uw vakantiewoning is het tijd om even te ontspannen. Of u maakt zich klaar om een restaurant te bezoeken en uit eten te gaan. De Koog biedt een ruime keuze om te dineren en uiteraard zijn er kindvriendelijke restaurants, zodat iedereen het naar zijn zin heeft.

Bezienswaardigheden

Texel staat het meest bekend om zijn uitgestrekte Noordzeestrand en natuurgebieden, zoals de zandplaten De Hors en het getijdengebied De Slufter. Helemaal in het Noorden, vlakbij De Cocksdorp staat vuurtoren Eierland die met drie kanten over zee uitkijkt. Mocht u met het gezin in de herfstvakantie op Texel zijn, is speel- en klimpark De Krim een echte aanrader. Zwemmen, golfen, bowlen, eten, het kan er allemaal. En wat te denken van het bruinvissencentrum Ecomare en het Juttersmuseum Flora in De Koog? Samen met nog zes andere Texelse musea een mooie gelegenheid voor een leuke en meteen leerzame dag.