Contact
Menu
  +31 (0)222 317 746

Coronavirus Maatregelen bij Vakantieburo Kobeko

Op deze pagina informeren wij u over de maatregelen die wij nemen omtrent het Coronavirus (COVID-19).

Boekingen in onze bungalows, vakantiehuizen en appartementen kunnen gewoon doorgaan. Natuurlijk heeft de veiligheid van onze medewerkers en gasten de hoogste prioriteit, dus informeren wij u over een aantal maatregelen. Deze zijn in overeenstemming met de nieuwe en uitgebreide voorzorgsmaatregelen van de overheid en het RIVM. Met de hele sector staan we daarmee in contact zodat we altijd over de juiste en laatste informatie beschikken.

  1. Wij schudden geen handen en voorkomen lichamelijk contact.
  2. Medewerkers zijn alleen aan het werk indien zij in goede gezondheid verkeren.
  3. Alle openbare locaties zijn tot en met 6 april gesloten, in overeenstemming met landelijke maatregelen tegen de verspreiding van het Coronavirus. 

Welke maatregelen zijn van toepassing op Texel?

Op Texel is nu ook het Coronavirus ook vastgesteld. U kunt hier de live blog van de VVV volgen voor de laatste ontwikkelingen. Op verzoek van de Rijks Overheid treft Texel wel maatregelen in verband met het coronavirus in Nederland:

  • De veerdienst TESO zal de afvaarten conform de dienstregeling blijven uitvoeren, maar in vervolg op de persconferentie van 15 maart zijn er op de boot wel nadere aandachtspunten voor het reizen van en naar Texel. U mag de auto tijdens de overtocht niet verlaten en u mag niet met contant geld betalen. U kunt u ticket van tevoren via de site www.teso.nl kopen. Hier vindt u ook meer informatie over de extra maatregelen op de boot. Voor voetgangers en fietsers geldt, houdt u zoveel mogelijk afstand tot elkaar tijdens de overtocht.
  • De grotere musea Museum Kaap Skil, Ecomare, Flora en de vuurtoren zijn t/m 31 maart 2020 gesloten. Check de website van de locatie dat u wilt bezoeken voor meer informatie en actuele openingstijden.
  • Alle horecagelegenheden op Texel zijn t/m 6 april gesloten.

Wilt u annuleren of omboeken? 
Uw vakantie omboeken naar een latere periode is niet mogelijk. Bij een annulering hanteren wij de volgende aangepaste voorwaarden:

Indien een reisovereenkomst wordt geannuleerd, zijn voor iedere reiziger naast eventueel verschuldigde reserveringskosten annuleringskosten verschuldigd. Voor annuleringen van overeenkomsten met betrekking tot eigen-vervoerreizen gelden de volgende voorwaarden: 

* bij annulering tot 42 dagen vóór de dag van aankomst: 30% van de reissom;
* bij annulering vanaf de 42ste dag tot de 28ste dag van aankomst: 60% van de reissom;
bij annulering vanaf de 28ste dag tot de dag van aankomst hebben wij er uit coulance voor gekozen om in plaats van 90% maar 60% van de reissom te rekenen.

Voor overige vragen belt of mailt u onze receptie. Onze medewerkers staan u tijdens kantooruren graag te woord. Telefoon 0222-317 746 of mail info@kobeko.nl